Tüm kulüpler ekonomik krizin içinde. Ceyhun Bey'in görevi belli. Bugüne kadar ne yaptıysa ona devam edecek. Gelişi güzel transfer yapılmamalı, kulübün menfaatleri korunmalı. Yöneticilerim de bir parçası. Sevgili hocam, ağabey diyeceğim. Biz bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Menajer - yönetici ilişkisi bitmiştir. Ben buradayken benim sistemim bu olacak. Kulüplerin ayakta kalabilmesi için gerekli olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. ŞENOL GÜNEŞ: DESTEK VE İLGİ İÇİN TÜM TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDİYORUMYeniden Beşiktaş'ta olduğu için mutlu olduğunu belirten Şenol Güneş, "Bana bu şansı veren tüm Beşiktaş yönetime teşekkür ediyorum. Burada olmadan önce kamuoyunda çokça konuşuldu. Uzun yıllar futbol hayatım var, son dönemde gördüğüm destek ve ilgi için tüm taraftarlara teşekkür ediyorum.
Mazeret bulup sapmak istemiyoruz. Eksiklerimiz var. Oyuncuların durumunu görmek lazım. Şu anda Türkiye liginde çekişmeli bir yarış var. Geçmiş yıllara göre farklı bir yarış olacak. Yine iyi oynayan takımlar var. Hepsi renk katıyor. Gerginlik olmasını dilemiyorum. Bunun kimseye yararı yok. Enerjimizi boşa harcıyoruz. Hedefimiz belli: Taraftarın beklentisi. O yol için yola çıkacağız. Sıralamadaki yerin şu anda konuşulmasını doğru bulmuyorum. Oyunu düzeltelim, sıralama sonraki iş. Şampiyonluk için yarışacağız.
Bu kısa süreyi en iyi şekilde geçirmek zorundayız. Ligdeki durumu biliyoruz. Sıralamaya bakmadan kendi oyunumuza, eksiklerimize bakarak çözüm üretmeye çalışacağız. Varsa eksik düzelteceğiz. Bu kulüp büyük bir kulüp. İyi bir yönetimi, başkanı var. Görevimi iyi şekilde yapacağımın sözünü veriyorum" dedi. "ŞAMPİYONLUK İÇİN YARIŞACAĞIZ"Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bunun için çalışacaklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Camia nereyi istiyorsa oraya getireceğiz. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor herkesin beklentisi şampiyonluktur. Bugün itibariyle hedef odur. Bunları konuşup, zaman kaybedecek halde değiliz.
Besiktas vs Ümraniyespor Tickets | biletwise Buy Besiktas vs Ümraniyespor ticket at the best price through biletwise, watch Besiktas vs Ümraniyespor match live at Vodofone
Beşiktaş-Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Ümraniyespor ile oynayacağı maçın Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine
Bazen beklentileri çok büyük yapıyoruz. Onun altında eziliyoruz. Bazen kendimizi küçük görüyoruz. Var olan değerlerini gösterebiliyorlarsa sorun yok. Bulamıyorsa, ona bakacağız. Hepsi bizim için önemli. Hiçbirinden vazgeçmeyiz. Takıma katkı yapmayan dışarıda kalır. İyi maçlar var, doğrular, hatalar var. Ama içeri girmeden bir şey söylemek doğru değil. 3 maçtan sonra takımı görüp daha geniş bir açıklama yaparız" diye konuştu. "BENİM DE, KULÜBÜN DE, TAKIMIN DA BAŞARIYA İHTİYACI VAR"Son 10 yılda en çok şampiyonluk alan takımın Beşiktaş olduğunu hatırlatan Güneş, şöyle konuştu:"Bu benim değil, bizim işimiz.
TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı TRT Spor Anasayfası · Beşiktaş, Ümraniyespor'u konuk edecek · Barcelona uzatmada 3 puana uzandı · Anfield'da Liverpool'a şok · Alanyaspor 3 puanı 2 golle
Diaby Sporting CP K. Boateng Fiorentina A. Hasić Ümraniye Loan O. Çınar Ankaragücü Free O. Özyakup Feyenoord M. Oktay Giresun E. Seçgin In Recent Transfers By Sporting F. Fokobo El Paso Loco Bruno Fernandes Man Utd € 55M Mauro Riquicho Fátima Gelson Rio Ave Fernando Shakhtar D Ivanildo Fernandes Rize Bubacar Djaló HJK Jatobá CRB Daniel Bragança Estoril L. Agbenyenu Mallorca L. Acevedo Varzim Matheus Pereira West Bromwich João Palhinha Braga Bruno Gaspar Olympiakos Filipe Chaby Académica Beşiktaş Chico Geraldes AEK A. Šporar Slovan € 6M Antalyaspor Besiktas vs Sporting Head to head record, stats & results. Check out the recent form of Besiktas and Sporting.
Beşiktaş - Ümraniyespor Hazırlık Maçı - 1. Devre - YouTube Beşiktaş YouTube kanalına abone ol, videoları kaçırma Nsakala vs. 201,379 views Streamed live on Sep 2, 2021 Beşiktaş
Onu kaybetmemek lazım. Sahada oyuncular coşkuyla oynuyor. Oyuncular çok istekli ama kontrolsüz. İstekle beraber, akıl ikinci planda kalıyor. Çok şey yapmak istiyor ama yapamayınca daha çok şey yapmak isteyince de hata yapıyor. Dıştan bakarak kolay konuşuluyor. İçine girince göreceğiz. Bu sene tek kulvarda yarışıyor.
Beşiktaş'ta 2'nci Şenol Güneş dönemi resmen başladıBir önceki teknik direktör Valerien Ismael'e emekleri için teşekkür eden Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş taraftarının uzun süreden beri beklediği hocamız Şenol Güneş'i huzurlarınızda imzaya davet etti. Sağ olsun bizimle çalışmayı kabul etti. Öncelikle Ismael'e emekleri için candan teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Beşiktaş'ımızın daha başarılı olabilmesi için el birliğiyle çalışacağımı kamuoyuna duyurmak istiyorum. Hedefimiz her zaman şampiyonluktur. Bu sene de şampiyonluğu kovalayacağımızın bilinmesini istiyorum" ifadelerini kullandı. "HATAY MAÇININ SONRASINDA ISMAEL HOCAMIZIN ENERJİSİNİN BİTMİŞ OLMASI SEBEBİYLE BİR KAN DEĞİŞİKLİĞİNE İHTİYAÇ OLDUĞU KONUSUNDA HEMFİKİR OLDUK"Futbolun fıtratında bu tip değişikliklerin olduğunu dile getiren Çebi, "Çalışanlarım benim için her zaman değerliydi.
Besiktas vs Ümraniyespor : match Foot Direct 30 octobre 2022 Live match Besiktas - Ümraniye 12e journée de Süper Lig 2022/2023 30 octobre 2022 D N V N N Comment voir le match Besiktas Ümraniye en streaming
Beşiktaş maçı canlı izle (BeINSports) - Ümraniye - Sporx Ümraniye - Beşiktaş maçı canlı izle (BeINSports) kanalında canlı yayınlanacak. Umraniyespor-Besiktas maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler canlı